Contact opnemen?

Vul het contactformulier in

U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. Heeft u voorkeur voor een specifiek contactmoment? Geef dit aan in de opmerking.

Onze contactgegevens

E-mailadres

Telefoonnummer

Adres

Wijnsilostraat 179
1019 VM Amsterdam

Routebeschrijving

Heeft u een vraag?

Hieronder vind u een aantal veelgestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier.

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt een contactverzoek invullen via onze website. Maar u mag ons ook direct bellen op 020 3583967 of mailen naar info@gallodb.nl.

Waar zijn jullie gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam (bekijk hier ons adres). Parkeren is mogelijk in omliggende garages. Deze zijn op 1-2 minuten loopafstand.

Wat voor projecten doen jullie zoal?

Wij hebben de afgelopen jaren diverse zakelijke projecten uitgevoerd. Wij kunnen u helpen met een uitbreiding van uw werkvloer tot een hele revitalisatie van uw pand. Het welzijn van uw medewerkers vinden wij belangrijk. Daarom ziet u de principes van ‘het nieuwe werken’ in uw interieurontwerp terug. In de uitvoering is duurzaamheid, in de materiaalkeuzes, maar ook in het werkklimaat, ons uitgangspunt. Neem een kijkje bij onze projecten om een beeld te krijgen bij ons portfolio.

Kan ik bij jullie terecht voor een zakelijk interieurontwerp?

Wij helpen u graag met een zakelijk interieurontwerp. Uw identiteit staat hierin centraal. Wij willen met ons interieurontwerp alleen uw stempel drukken, niet de onze. En we maken niet alleen een ontwerp, we kunnen het met projectmanagement ook nog eens realiseren. Dat maakt ons uw ideale partner.

Kunnen jullie na het interieurontwerp ook de uitvoering doen?
Wij kunnen u goed helpen met de uitvoering van uw project. Onze projectmanagers hebben jarenlang ervaring om uw project te realiseren. Door ons netwerk met betrouwbare leveranciers en vakmensen kunnen we de juiste expertise inschakelen voor elk aspect van uw project. We zorgen ervoor dat alle elementen perfect op elkaar aansluiten en resulteren in een succesvolle oplevering. Laten we eens kennismaken om uw behoefte te bespreken.

Neem contact op

Staat uw vraag er hierboven niet tussen of wilt u een project starten?

Laat ons vooral weten waarmee we u kunnen helpen. Of u nu uw werkvloer wilt revitaliseren, uitbreiden of met uw bedrijf gaat verhuizen, wij kunnen u adviseren en ontzorgen van huisvestingadvies tot realisatie. Neem contact met ons op voor een kennismaking.