Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor het realiseren van uw ideale werkomgeving. Van huisvestingsadvies tot projectmanagement, wij ontzorgen u van het hele proces. Hoe kunnen wij u helpen?

Huisvestingsadvies
Interieurontwerp
Projectmanagement
Realisatie

Huisvestingsadvies

Denkt u aan verbouwen of verhuizen van uw werkomgeving? Wij bieden u advies dat aansluit bij uw specifieke behoefte. Of dit nu een aanhuur is voor een nieuw pand, of een herindeling van uw huidige locatie. Wij denken graag met u mee.

Interieurontwerp

Een werkomgeving die aansluit bij uw identiteit? Laat ons u helpen met het creëren van de werkomgeving die u voor ogen heeft. Onze ontwerpers luisteren naar uw wensen en behoeften en verwerken deze in een ontwerp waar uw medewerkers en klanten zich welkom voelen.

Projectmanagement

Het project niet uw expertise? Gun uzelf a peace of mind. Laat ons uw project van A-Z verzorgen. Wij nemen de regie in handen, zodat u zich kan blijven concentreren op uw dagelijks werk.

Realisatie

Uw project uitvoeren een uitdaging? Laat de volledige coördinatie gerust aan ons over. Als centraal aanspreekpunt bewaken wij de voortgang, het budget en de kwaliteit voor u.

Inspiratie voor uw project?

Bekijk de projecten van onze opdrachtgevers

Elk interieur is uniek. De identiteit van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Dat betekent bij ons, dat wij geen stempel hoeven te drukken. Het is uw verhaal, dat we willen visualiseren in uw werkomgeving. Bekijk de projecten die we al deden om een indruk te krijgen van wat wij doen.