Een interieur dat past bij de identiteit van uw bedrijf

Interieurontwerp voor bedrijven

Gaat u een nieuw pand betrekken of heeft u behoefte aan een upgrade van uw huidige interieur? Bent u op zoek naar een partner die de identiteit van uw bedrijf echt visueel kan maken in het interieur? Ontdek wat Gallo design & build voor u kan betekenen.

Creëer de perfecte werkomgeving voor uw medewerkers

U staat voor een uitdaging! Uw huidige werkomgeving voldoet niet meer. Door groei heeft u meer ruimte voor uw medewerkers nodig, u wilt uw kantoor meer inrichten op het nieuwe werken, of uw wilt uw omgeving aanpassen aan uw vernieuwde merkidentiteit. Kortom: een groot project op de agenda!

Laat ons u helpen met het creëren van de werkomgeving die u voor ogen heeft.

Uw identiteit en uw wensen en behoeften staan altijd centraal. Onze ontwerpers maken hiermee een uniek, op maat gemaakt, ontwerpconcept. Met oog voor detail, van kleurplan en materialen, tot meubels en verlichting, brengen uw nieuwe werkomgeving tot leven.

N
Interieurontwerp op maat
N
Volledige ontzorging
N
Een direct uitvoerbaar plan

Waarom onze opdrachtgevers voor ons kozen?

Bent u op zoek naar een no-nonsense partij die uw verhaal, identiteit en kernwaarden terug laten komen in uw interieur? Wilt u werken met een bedrijf dat snel kan handelen en pragmatisch is? Laten we dan eens kennis maken!

Persoonlijk

Ons uitgangspunt is uw verhaal, uw identiteit en de behoefte van u en uw medewerkers. Dit waarborgen we door onze persoonlijke aanpak, met een vast aanspreekpunt voor uw project.

Volledige ontzorging

Uw project is voor u geen dagelijks werk. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u goed begeleiden in het hele proces. Wij zorgen voor uw peace of mind.

Proactief

Wanneer u kiest voor ons als partner in uw project, dan kunt u van ons verwachten dat wij proactief op zoek gaan naar de informatie die wij nodig hebben voor uw nieuwe werkomgeving.

Flexibel

Flexibiliteit vinden wij belangrijk. Een goed doordacht ontwerp is niet in een dag gerealiseerd. Verandert er toch nog iets tijdens het project, dan gaan wij daar pragmatisch mee om.

Duurzaam & functioneel ontwerp

Creativiteit, functionaliteit en esthetiek creëren een plek waar mensen zich comfortabel en geïnspireerd voelen. Aan de hand van uw identiteit, uw wensen en behoeften, maken wij een concept met een moodboard die de basis zijn van de invulling het interieurontwerp.

In het interieurontwerp zelf houden we rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe werken, het welzijn van de medewerkers en duurzaamheid in het gebruik van de materialen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw visie voor uw duurzaam en functionele werkomgeving te bespreken.

Onze werkwijze

Van ons eerste gesprek tot de oplevering van uw nieuwe werkomgeving.

01

Initiatief

 1. Plan van aanpak
 2. Opzetten projectorganisatie
 3. Acc. offerte

02

Definitie

 1. PvE
 2. Planning
 3. Budget
 4. Vlekkenplan

03

Ontwerp

 1. Indelingsplan
 2. Schetsontwerp
 3. Voorlopig ontwerp
 4. Definitief ontwerp

04

Voorbereiding

 1. Werkomschrijving
 2. Aanbesteding
 3. Definitief budget
 4. Contractering
 5. Uitvoeringsplanning

05

Realisatie

 1. Uitvoering en levering
 2. Bouwcoördinatie
 3. Opleveringen

06

Nazorg

 1. Afhandelen restpunten
 2. Verhuizing
 3. Overdracht

Wilt u een nieuwe kantoorinrichting? Neem contact op voor een kennismaking.

Met een doordracht interieurontwerp zorgen we voor de perfecte werkplek die aansluit bij uw bedrijf. Maak kennis met onze interieurontwerpers en ontdek hoe we uw bedrijf op weg kunnen helpen.

Sfeer impressie

Bekijken hier een aantal van onze projecten

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u inspireren door eerdere opgeleverde projecten

Recensies

Al veel klanten zijn u voorgegaan en hebben nu hun ideale werkomgeving. Benieuwd hoe zij hun samenwerking met ons hebben ervaren? Bekijk hieronder de reviews

(5/5)

"Onze ervaring met Gallo was ronduit geweldig! Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste finishing touch, waren ze zeer professioneel en attent. Ze begrepen onze visie vanaf het begin en wisten deze moeiteloos te vertalen naar een prachtig interieurontwerp voor ons bedrijf. De ruimte voelt nu modern, warm en uitnodigend aan, precies zoals we hadden gehoopt. We zijn enorm blij met het resultaat!"

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

(5/5)

"Ik kan Gallo niet genoeg aanbevelen! Ze hebben ons bedrijfstransformatieproject tot een groot succes gemaakt. Het team was zeer creatief en dacht met ons mee om een uniek en inspirerend interieur te creëren. Ze werkten nauw samen met ons om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect aansloot bij onze merkidentiteit en bedrijfscultuur. Het resultaat was verbluffend en heeft zowel onze medewerkers als klanten positief verrast. Dank jullie wel!"

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

(5/5)

"Wat een geweldige ervaring om met Gallo samen te werken! Ze waren niet alleen uiterst professioneel, maar ook vriendelijk en attent gedurende het hele proces. Ze luisterden aandachtig naar onze wensen en wisten deze te vertalen naar een prachtig ontwerp dat volledig aan onze verwachtingen voldeed. Het team was flexibel en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en zouden hen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een interieurontwerp op maat."

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

Heeft u een vraag?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of plan een kennismakingsgesprek in.

Wat voor projecten doen jullie zoal?

Wij hebben de afgelopen jaren diverse zakelijke projecten uitgevoerd. Het kan gaan om een uitbreiding van werkvloer tot een hele revitalisatie van een pand. In de huidige economie is er veel vraag naar ‘’het nieuwe werken’’, waarbij meer rekening gehouden wordt met het welzijn van de medewerkers. En duurzaamheid, hergebruik van materialen komen vaker voor. Neem een kijkje bij onze projecten om een beeld te krijgen bij ons portfolio.

Kan ik bij jullie terecht voor een zakelijk interieurontwerp?
En we maken niet alleen een ontwerp, we kunnen het met projectmanagement ook nog eens realiseren. Dat maakt ons uw ideale partner.
Ik heb al een ontwerp, kunnen jullie het project managen?
Wij kunnen uw opdracht turn-key uitvoeren. Van ontwerp tot oplevering. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt en zorgen voor een gestroomlijnde samenwerking tussen alle partijen. We bewaken de voortgang, het budget en de kwaliteit. Daarnaast coördineren onze projectmanagers alle aspecten, tot het project is afgerond. Zonder gedoe of zorgen voor u.
Kunnen jullie na het interieurontwerp ook de uitvoering doen?
Wij kunnen u goed helpen met de uitvoering van uw project. Onze projectmanagers hebben jarenlang ervaring om uw project te realiseren. Door ons netwerk met betrouwbare leveranciers en vakmensen kunnen we de juiste expertise inschakelen voor elk aspect van uw project. We zorgen ervoor dat alle elementen perfect op elkaar aansluiten en resulteren in een succesvolle oplevering. Laten we eens kennismaken om uw behoefte te bespreken.
Laat u adviseren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Neem contact op.

Een werkomgeving die het verhaal van uw bedrijf vertelt, rekening houdend met de gezondheid van uw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een kennismakingsgesprek aan.