Ontzorgd worden door deskundige adviseurs

Huisvestingsadvies voor bedrijven

Is uw bedrijf toe aan verandering en is er behoefte aan een nieuwe werkomgeving? Zoekt u een nieuwe locatie, snelle indeling scan of wilt u advies over vergunningen en regelgeving? Vertel ons waar wij u mee kunnen helpen. Gallo design & build adviseert en ontzorgt uw bedrijf op verschillende gebieden.

Het juiste advies voor uw specifieke vraag

U bent toe aan verandering en wilt een inrichting die aansluit bij deze tijd en het nieuwe werken. Maar hoe aan te pakken? Wat is een geschikte locatie? Wie gaat het turn key gereed maken? Wanneer u geen tijd en kennis heeft om zo’n groot project zelf te doen, is het fijn dat u zich kan laten adviseren en ontzorgen door Gallo design & build. Het is dan fijn dat u advies krijgt en ontzorgd wordt door deskundige adviseurs.

Wij bieden u advies dat aansluit bij uw specifieke behoefte. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bedrijfslocatie, een indeling scan nodig heeft voor een pand dat u op het oog heeft, of advies wilt over vergunningen en regelgevingen voor het creëren van uw werkomgeving.

N
Advies op maat
N
Volledige ontzorging
N
Dagelijkse operatie zonder zorgen

Waarom onze opdrachtgevers voor ons kozen?

Bent u op zoek naar een no-nonsense partij die uw verhaal, identiteit en kernwaarden terug laten komen in uw interieur? Wilt u werken met een bedrijf dat snel kan handelen en pragmatisch is? Laten we dan eens kennis maken!

Persoonlijk

Ons uitgangspunt is uw verhaal, uw identiteit en de behoefte van u en uw medewerkers. Dit waarborgen we door onze persoonlijke aanpak, met een vast aanspreekpunt voor uw project.

Volledige ontzorging

Uw project is voor u geen dagelijks werk. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u goed begeleiden in het hele proces. Wij zorgen voor uw peace of mind.

Proactief

Wanneer u kiest voor ons als partner in uw project, dan kunt u van ons verwachten dat wij proactief op zoek gaan naar de informatie die wij nodig hebben voor uw nieuwe werkomgeving.

Flexibel

Flexibiliteit vinden wij belangrijk. Een goed doordacht ontwerp is niet in een dag gerealiseerd. Verandert er toch nog iets tijdens het project, dan gaan wij daar pragmatisch mee om.

Huisvestingsadvies: van wensen naar praktische oplossing

Heeft u specifieke wensen en doelstellingen? Onze projectadviseurs bieden praktische oplossingen die bij uw budget en planning passen. U mag van ons een samenwerking verwachten, waarbij we uw belangen voorop stellen om weloverwogen beslissingen te nemen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we u met onze expertise en jarenlange ervaring verder kunnen helpen op het gebied van interieur voor uw bedrijf.

Onze werkwijze

Van ons eerste gesprek tot de oplevering van uw nieuwe werkomgeving.

01

Initiatief

 1. Plan van aanpak
 2. Opzetten projectorganisatie
 3. Acc. offerte

02

Definitie

 1. PvE
 2. Planning
 3. Budget
 4. Vlekkenplan

03

Ontwerp

 1. Indelingsplan
 2. Schetsontwerp
 3. Voorlopig ontwerp
 4. Definitief ontwerp

04

Voorbereiding

 1. Werkomschrijving
 2. Aanbesteding
 3. Definitief budget
 4. Contractering
 5. Uitvoeringsplanning

05

Realisatie

 1. Uitvoering en levering
 2. Bouwcoördinatie
 3. Opleveringen

06

Nazorg

 1. Afhandelen restpunten
 2. Verhuizing
 3. Overdracht

Bent u op zoek naar advies voor uw huisvesting? Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op voor een kennismaking. We zijn benieuwd naar uw wensen en behoeften.

Sfeer impressie

Bekijken hier een aantal van onze projecten

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u inspireren door eerdere opgeleverde projecten

Recensies

Al veel klanten zijn u voorgegaan en hebben nu hun ideale werkomgeving. Benieuwd hoe zij hun samenwerking met ons hebben ervaren? Bekijk hieronder de reviews

(5/5)

"Onze ervaring met Gallo was ronduit geweldig! Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste finishing touch, waren ze zeer professioneel en attent. Ze begrepen onze visie vanaf het begin en wisten deze moeiteloos te vertalen naar een prachtig interieurontwerp voor ons bedrijf. De ruimte voelt nu modern, warm en uitnodigend aan, precies zoals we hadden gehoopt. We zijn enorm blij met het resultaat!"

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

(5/5)

"Ik kan Gallo niet genoeg aanbevelen! Ze hebben ons bedrijfstransformatieproject tot een groot succes gemaakt. Het team was zeer creatief en dacht met ons mee om een uniek en inspirerend interieur te creëren. Ze werkten nauw samen met ons om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect aansloot bij onze merkidentiteit en bedrijfscultuur. Het resultaat was verbluffend en heeft zowel onze medewerkers als klanten positief verrast. Dank jullie wel!"

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

(5/5)

"Wat een geweldige ervaring om met Gallo samen te werken! Ze waren niet alleen uiterst professioneel, maar ook vriendelijk en attent gedurende het hele proces. Ze luisterden aandachtig naar onze wensen en wisten deze te vertalen naar een prachtig ontwerp dat volledig aan onze verwachtingen voldeed. Het team was flexibel en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en zouden hen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een interieurontwerp op maat."

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

Heeft u een vraag?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of plan een kennismakingsgesprek in.

Wat voor projecten doen jullie zoal?

Wij hebben de afgelopen jaren diverse zakelijke projecten uitgevoerd. Het kan gaan om een uitbreiding van werkvloer tot een hele revitalisatie van een pand. In de huidige economie is er veel vraag naar ‘’het nieuwe werken’’, waarbij meer rekening gehouden wordt met het welzijn van de medewerkers. En duurzaamheid, hergebruik van materialen komen vaker voor. Neem een kijkje bij onze projecten om een beeld te krijgen bij ons portfolio.

Kan ik bij jullie terecht voor een zakelijk interieurontwerp?
En we maken niet alleen een ontwerp, we kunnen het met projectmanagement ook nog eens realiseren. Dat maakt ons uw ideale partner.
Ik heb al een ontwerp, kunnen jullie het project managen?
Wij kunnen uw opdracht turn-key uitvoeren. Van ontwerp tot oplevering. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt en zorgen voor een gestroomlijnde samenwerking tussen alle partijen. We bewaken de voortgang, het budget en de kwaliteit. Daarnaast coördineren onze projectmanagers alle aspecten, tot het project is afgerond. Zonder gedoe of zorgen voor u.
Kunnen jullie na het interieurontwerp ook de uitvoering doen?
Wij kunnen u goed helpen met de uitvoering van uw project. Onze projectmanagers hebben jarenlang ervaring om uw project te realiseren. Door ons netwerk met betrouwbare leveranciers en vakmensen kunnen we de juiste expertise inschakelen voor elk aspect van uw project. We zorgen ervoor dat alle elementen perfect op elkaar aansluiten en resulteren in een succesvolle oplevering. Laten we eens kennismaken om uw behoefte te bespreken.
Neem contact op!

Bent u geïnspireerd door onze werkwijze en projecten? Plan een afspraak in.

Heeft u een project in gedachten? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en ontdek wat Gallo design & build voor u kan betekenen.