Eén aanspreekpunt voor uw project

Projectrealisatie voor uw interieur

Met onze uitgebreide ervaring in projectmanagement hebben we een groot netwerk van specialisten om ons heen, waarmee we uw project tot in de puntjes realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw project, perfect gecoördineerd en moeiteloos gerealiseerd.

Staat u op het punt een mooi idee, of een interieurontwerp te realiseren, waarbij u meerdere partijen bij nodig heeft?

Laat de volledige coördinatie gerust aan ons over. Wij staan klaar om als centraal aanspreekpunt het contact met bouwers, schilders, elektriciens, lichtspecialisten over te nemen. Zo kunnen wij ook de voortgang, het budget en de kwaliteit nauwlettend bewaken, zodat u zich volledig kunt focussen op uw eigen activiteiten. Wij regelen allemaal.

N
Advies op maat
N
Volledige ontzorging
N
Dagelijkse operatie zonder zorgen

Waarom onze opdrachtgevers voor ons kozen?

Bent u op zoek naar een no-nonsense partij die uw verhaal, identiteit en kernwaarden terug laten komen in uw interieur? Wilt u werken met een bedrijf dat snel kan handelen en pragmatisch is? Laten we dan eens kennis maken!

Persoonlijk

Ons uitgangspunt is uw verhaal, uw identiteit en de behoefte van u en uw medewerkers. Dit waarborgen we door onze persoonlijke aanpak, met een vast aanspreekpunt voor uw project.

Volledige ontzorging

Uw project is voor u geen dagelijks werk. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u goed begeleiden in het hele proces. Wij zorgen voor uw peace of mind.

Proactief

Wanneer u kiest voor ons als partner in uw project, dan kunt u van ons verwachten dat wij proactief op zoek gaan naar de informatie die wij nodig hebben voor uw nieuwe werkomgeving.

Flexibel

Flexibiliteit vinden wij belangrijk. Een goed doordacht ontwerp is niet in een dag gerealiseerd. Verandert er toch nog iets tijdens het project, dan gaan wij daar pragmatisch mee om.

Betrouwbare partner voor uw project

Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd met met betrouwbare leveranciers en vakmensen. Wij kunnen daarom altijd de beste expertise inschakelen voor elk aspect van uw project. We zorgen ervoor dat alle elementen perfect op elkaar aansluiten en resulteren in een succesvolle oplevering.

Onze klantgerichte aanpak staat centraal in alles wat we doen. We luisteren naar uw wensen, begrijpen uw doelen en stemmen onze aanpak daarop af. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Ook als er in de tijd wat verandert, handelen wij pragmatisch. Uiteindelijk gaat het er om dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Onze werkwijze

Van ons eerste gesprek tot de oplevering van uw nieuwe werkomgeving.

01

Initiatief

 1. Plan van aanpak
 2. Opzetten projectorganisatie
 3. Acc. offerte

02

Definitie

 1. PvE
 2. Planning
 3. Budget
 4. Vlekkenplan

03

Ontwerp

 1. Indelingsplan
 2. Schetsontwerp
 3. Voorlopig ontwerp
 4. Definitief ontwerp

04

Voorbereiding

 1. Werkomschrijving
 2. Aanbesteding
 3. Definitief budget
 4. Contractering
 5. Uitvoeringsplanning

05

Realisatie

 1. Uitvoering en levering
 2. Bouwcoördinatie
 3. Opleveringen

06

Nazorg

 1. Afhandelen restpunten
 2. Verhuizing
 3. Overdracht

Laat ons u helpen met de realisatie van uw nieuwe werkomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij met onze professionele aanpak en uitgebreid netwerk van specialisten uw project tot een succes kunnen maken.

Sfeer impressie

Bekijken hier een aantal van onze projecten

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u inspireren door eerdere opgeleverde projecten

Recensies

Al veel klanten zijn u voorgegaan en hebben nu hun ideale werkomgeving. Benieuwd hoe zij hun samenwerking met ons hebben ervaren? Bekijk hieronder de reviews

(5/5)

"Onze ervaring met Gallo was ronduit geweldig! Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste finishing touch, waren ze zeer professioneel en attent. Ze begrepen onze visie vanaf het begin en wisten deze moeiteloos te vertalen naar een prachtig interieurontwerp voor ons bedrijf. De ruimte voelt nu modern, warm en uitnodigend aan, precies zoals we hadden gehoopt. We zijn enorm blij met het resultaat!"

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

(5/5)

"Ik kan Gallo niet genoeg aanbevelen! Ze hebben ons bedrijfstransformatieproject tot een groot succes gemaakt. Het team was zeer creatief en dacht met ons mee om een uniek en inspirerend interieur te creëren. Ze werkten nauw samen met ons om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect aansloot bij onze merkidentiteit en bedrijfscultuur. Het resultaat was verbluffend en heeft zowel onze medewerkers als klanten positief verrast. Dank jullie wel!"

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

(5/5)

"Wat een geweldige ervaring om met Gallo samen te werken! Ze waren niet alleen uiterst professioneel, maar ook vriendelijk en attent gedurende het hele proces. Ze luisterden aandachtig naar onze wensen en wisten deze te vertalen naar een prachtig ontwerp dat volledig aan onze verwachtingen voldeed. Het team was flexibel en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en zouden hen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een interieurontwerp op maat."

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

Heeft u een vraag?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of plan een kennismakingsgesprek in.

Wat voor projecten doen jullie zoal?

Wij hebben de afgelopen jaren diverse zakelijke projecten uitgevoerd. Het kan gaan om een uitbreiding van werkvloer tot een hele revitalisatie van een pand. In de huidige economie is er veel vraag naar ‘’het nieuwe werken’’, waarbij meer rekening gehouden wordt met het welzijn van de medewerkers. En duurzaamheid, hergebruik van materialen komen vaker voor. Neem een kijkje bij onze projecten om een beeld te krijgen bij ons portfolio.

Kan ik bij jullie terecht voor een zakelijk interieurontwerp?
En we maken niet alleen een ontwerp, we kunnen het met projectmanagement ook nog eens realiseren. Dat maakt ons uw ideale partner.
Ik heb al een ontwerp, kunnen jullie het project managen?
Wij kunnen uw opdracht turn-key uitvoeren. Van ontwerp tot oplevering. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt en zorgen voor een gestroomlijnde samenwerking tussen alle partijen. We bewaken de voortgang, het budget en de kwaliteit. Daarnaast coördineren onze projectmanagers alle aspecten, tot het project is afgerond. Zonder gedoe of zorgen voor u.
Kunnen jullie na het interieurontwerp ook de uitvoering doen?
Wij kunnen u goed helpen met de uitvoering van uw project. Onze projectmanagers hebben jarenlang ervaring om uw project te realiseren. Door ons netwerk met betrouwbare leveranciers en vakmensen kunnen we de juiste expertise inschakelen voor elk aspect van uw project. We zorgen ervoor dat alle elementen perfect op elkaar aansluiten en resulteren in een succesvolle oplevering. Laten we eens kennismaken om uw behoefte te bespreken.
Project realisatie

Zoekt u een betrouwbare partner met ervaring in projectmanagement? Neem contact met ons op.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare ervaren design & build partner, laten we dan eens kennismaken!

Als u wilt kunnen we zelfs het hele traject op ons nemen: van huisvestingsadvies en interieurontwerp naar projectmanagement en realisatie. Dat maakt ons uw ideale partner.
Benieuwd naar hoe wij u kunnen ontzorgen bij uw project? Vraag een kennismakingsgesprek aan.