Interieurontwerp & projectmanagement

Ontmoet Gallo design & build

Een no-nonsense, pragmatisch, proactief interieurontwerpbureau, waarbij uw identiteit centraal staat. Al ruim 15 jaar werken wij met een klein team vol energie en enthousiasme aan mooie projecten voor kleine en grote opdrachtgevers. We zijn een full-service bureau en kunnen u helpen met huisvestingsadvies, interieurontwerp, projectmanagement en realisatie van uw project. Hoe kunnen wij u helpen?

Uw bedrijf als inspiratiebron

Uw identiteit centraal. Dat betekent bij ons, dat wij geen stempel hoeven te drukken. Het is uw verhaal, dat we willen visualiseren in uw werkomgeving. Met een duurzame mindset creëren we een werkomgeving die niet alleen functioneel is, maar ook een plek is waar uw medewerkers graag willen zijn. En we maken niet alleen een ontwerp, we kunnen het met projectmanagement ook nog eens realiseren.

We houden het graag persoonlijk met een vast aanspreekpunt voor uw project. Dat maakt het ook mogelijk om u een peace of mind te geven gedurende het proces: of u nu alleen een huisvestingadvies nodig heeft, een interieurontwerp wilt of ons het hele project van ontwerp tot aan de oplevering toevertrouwt.

Waarom onze opdrachtgevers voor ons kozen?

Bent u op zoek naar een no-nonsense partij die uw verhaal, identiteit en kernwaarden terug laten komen in uw interieur? Wilt u werken met een bedrijf dat snel kan handelen en pragmatisch is? Laten we dan eens kennis maken!

Persoonlijk

Ons uitgangspunt is uw verhaal, uw identiteit en de behoefte van u en uw medewerkers. Dit waarborgen we door onze persoonlijke aanpak, met een vast aanspreekpunt voor uw project.

Volledige ontzorging

Uw project is voor u geen dagelijks werk. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u goed begeleiden in het hele proces. Wij zorgen voor uw peace of mind.

Proactief

Wanneer u kiest voor ons als partner in uw project, dan kunt u van ons verwachten dat wij proactief op zoek gaan naar de informatie die wij nodig hebben voor uw nieuwe werkomgeving.

Flexibel

Flexibiliteit vinden wij belangrijk. Een goed doordacht ontwerp is niet in een dag gerealiseerd. Verandert er toch nog iets tijdens het project, dan gaan wij daar pragmatisch mee om.

Bekijk hier een greep uit ons werk

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk hieronder een greep uit ons werk.

Wilt u alles uit uw medewerkers halen en een werkomgeving creëren die inspireert?

Laat functionaliteit en creativiteit samen komen in uw ideale werkomgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op.

Missie en Visie

Wij geloven in gezond en duurzaam werken voor iedereen. Vanuit onze expertise dragen wij hieraan bij door duurzame werkomgevingen te realiseren. Dit doen we met huisvestingadvies, interieurontwerp, projectmanagement en realisatie, waarbij wij de opdrachtgever van A-Z ontzorgen.

Onze werkwijze

Van ons eerste gesprek tot de oplevering van uw nieuwe werkomgeving.

01

Initiatief

 1. Plan van aanpak
 2. Opzetten projectorganisatie
 3. Acc. offerte

02

Definitie

 1. PvE
 2. Planning
 3. Budget
 4. Vlekkenplan

03

Ontwerp

 1. Indelingsplan
 2. Schetsontwerp
 3. Voorlopig ontwerp
 4. Definitief ontwerp

04

Voorbereiding

 1. Werkomschrijving
 2. Aanbesteding
 3. Definitief budget
 4. Contractering
 5. Uitvoeringsplanning

05

Realisatie

 1. Uitvoering en levering
 2. Bouwcoördinatie
 3. Opleveringen

06

Nazorg

 1. Afhandelen restpunten
 2. Verhuizing
 3. Overdracht

Recensies

Al veel klanten zijn u voorgegaan en hebben nu hun ideale werkomgeving. Benieuwd hoe zij hun samenwerking met ons hebben ervaren? Bekijk hieronder de reviews

(5/5)

"Onze ervaring met Gallo was ronduit geweldig! Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste finishing touch, waren ze zeer professioneel en attent. Ze begrepen onze visie vanaf het begin en wisten deze moeiteloos te vertalen naar een prachtig interieurontwerp voor ons bedrijf. De ruimte voelt nu modern, warm en uitnodigend aan, precies zoals we hadden gehoopt. We zijn enorm blij met het resultaat!"

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

(5/5)

"Ik kan Gallo niet genoeg aanbevelen! Ze hebben ons bedrijfstransformatieproject tot een groot succes gemaakt. Het team was zeer creatief en dacht met ons mee om een uniek en inspirerend interieur te creëren. Ze werkten nauw samen met ons om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect aansloot bij onze merkidentiteit en bedrijfscultuur. Het resultaat was verbluffend en heeft zowel onze medewerkers als klanten positief verrast. Dank jullie wel!"

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

(5/5)

"Wat een geweldige ervaring om met Gallo samen te werken! Ze waren niet alleen uiterst professioneel, maar ook vriendelijk en attent gedurende het hele proces. Ze luisterden aandachtig naar onze wensen en wisten deze te vertalen naar een prachtig ontwerp dat volledig aan onze verwachtingen voldeed. Het team was flexibel en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en zouden hen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een interieurontwerp op maat."

Benieuwd naar dit project?
Project bekijken

Kom in contact

Meer weten over onze aanpak? Vraag een kennismakingsgesprek aan.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen, behoeften en situatie. Neem contact op om uw project te bespreken. Ontdek hoe Gallo design en build uw werkplek transformeert naar een prettige omgeving waar medewerkers zich thuis voelen.