Heeft u een vraag?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op door te bellen naar 020 3583967 of te mailen naar info@gallodb.nl

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt een contactverzoek invullen via onze website. Maar u mag ons ook direct bellen op 020 3583967 of mailen naar info@gallodb.nl.

Waar zijn jullie gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam (bekijk hier ons adres). Parkeren is mogelijk in omliggende garages. Deze zijn op 1-2 minuten loopafstand.

Wat voor projecten doen jullie zoal?
Wij hebben de afgelopen jaren diverse zakelijke projecten uitgevoerd. Wij kunnen u helpen met een uitbreiding van uw werkvloer tot een hele revitalisatie van uw pand. Het welzijn van uw medewerkers vinden wij belangrijk. Daarom ziet u de principes van ‘het nieuwe werken’ in uw interieurontwerp terug. In de uitvoering is duurzaamheid, in de materiaalkeuzes, maar ook in het werkklimaat, ons uitgangspunt. Neem een kijkje bij onze projecten om een beeld te krijgen bij ons portfolio.
Kan ik bij jullie terecht voor een zakelijk interieurontwerp?
Wij helpen u graag met een zakelijk interieurontwerp. Uw identiteit staat hierin centraal. Wij willen met ons interieurontwerp alleen uw stempel drukken, niet de onze. En we maken niet alleen een ontwerp, we kunnen het met projectmanagement ook nog eens realiseren. Dat maakt ons uw ideale partner.
Doen jullie ook particuliere projecten?
Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke projecten, maar wanneer onze werkwijze u aanspreekt, kunnen we zeker eens in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben wel een aantal particuliere projecten gedaan. Tot tevredenheid van de opdrachtgever. Wilt u hier meer over horen, laat het ons dan weten.
Kunnen jullie na het interieurontwerp ook de uitvoering doen?
Wij kunnen u goed helpen met de uitvoering van uw project. Onze projectmanagers hebben jarenlang ervaring om uw project te realiseren. Door ons netwerk met betrouwbare leveranciers en vakmensen kunnen we de juiste expertise inschakelen voor elk aspect van uw project. We zorgen ervoor dat alle elementen perfect op elkaar aansluiten en resulteren in een succesvolle oplevering. Laten we eens kennismaken om uw behoefte te bespreken.
Ik heb al een ontwerp, kunnen jullie het project managen?

Wij kunnen uw opdracht turn-key uitvoeren. Van ontwerp tot oplevering. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt en zorgen voor een gestroomlijnde samenwerking tussen alle partijen. Wij bewaken de voortgang, het budget en de kwaliteit, tot het project is afgerond. 

Hebben jullie ervaring met zowel residentiële als commerciële projecten?
Wij richten op op commerciële projecten. Maar wij houden wel van een uitdaging. Neem zeker contact met ons up, wanneer u het idee heeft dat wij de juiste partij zijn om uw residentiele project te begeleiden.
Hoe groot zijn jullie projecten?

De opdrachten zijn divers, zo ook de grootte van de ontwerpen. We hebben projecten van 1000 m2, maar ook van 10.000 m2. Met hier en daar een uitschieter naar boven of net even daaronder. Bij de projecten ziet u een impressie van de verschillende projecten. Laat u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Heeft u een project in gedachten? Vraag een kennismaking aan!

Laat ons vooral weten waarmee we u kunnen helpen. Of u nu uw werkvloer wilt revitaliseren, uitbreiden of met uw bedrijf gaat verhuizen, wij kunnen u adviseren en ontzorgen van huisvestingadvies tot realisatie. Neem contact met ons op voor een kennismaking.