Project

STER Hilversum

Wilt u net als STER Hilversum een modern interieur dat aansluit bij de identiteit van uw bedrijf? Vind u het fijn dat u hiervoor 1 aanspreekpunt heeft van ontwerp tot realisatie? Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

Over de opdrachtgever

STER is verantwoordelijk voor de verkoop van reclame op de radio- en televisiezenders en websites van de publieke omroep. Binnen de mediabranche onderscheidt STER zich door haar kwaliteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid.

Bij de STER werken zo’n 80 medewerkers. Binnen de organisatie is volop ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. En er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en werkgeluk.

Het vraagstuk van de opdrachtgever

De STER was toe aan een nieuwe locatie. Toen deze gevonden was, was deze niet kant en klaar om direct te betrekken. De STER had behoefte aan een interieur dat past bij de identiteit en de ruim 80 medewerkers van de STER. Ze zochten een partij dat hen kon helpen het project te managen van interieurontwerp tot realisatie.

De doelstelling

De doelstelling voor het interieurontwerp was dat het interieur aansluit bij de identiteit van de STER, maar ook bij de behoeften van de medewerkers.

Binnen de STER is veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Ook is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en werkgeluk. Het doel was dan ook een creatieve en uitdagende werkomgeving te creëren, waar het welzijn niet is vergeten.

“Duurzaamheid is ook goed toe te passen in uw interieur. In de uitvoering overwegen we de keuzes die we maken en kijken we altijd of het duurzamer kan. 100% duurzaam halen wij (nog) niet, maar we zijn bewust en als u specifieke wensen heeft, denken wij graag mee“

Mascha Langevoort
iInterieurontwerper / projectleider

Onze opgeleverde oplossing

We gingen op zoek naar wie STER is. Niet alleen op papier, maar ook door in gesprek te gaan met verschillende mensen binnen de organisatie. Met dat beeld zijn we aan de slag gegaan.

Het doel was een creatieve en uitdagende werkomgeving te creëren, waar het welzijn niet is vergeten. In het ontwerp hebben we de waarden van de STER, kwaliteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid (duurzaamheid), vertaald met de principes van het ‘nieuwe werken’ en verwerkt in de interieurkeuzes.

De harde en zachte materialen, het kleurgebruik, maar ook de zachte lijnen in de vormentaal laten uitdaging en creativiteit zien, maar dagen ook de creativiteit uit.

De medewerkers gaan na corona weer graag naar kantoor. Omdat het er fijn en goed voelt.

STER - Hilversum

Sfeerimpressie

Onze projecten

Deze bedrijven kozen al voor Gallo.

STER Hilversum

Creatieve en functionele ruimte die perfect past bij uw bedrijf?

Een thuisbasis die fungeert als inspirerende werkplek maar ook waar rust en ruimte is voor plezier. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden