Project

ITV Studios - Hilversum

Ook als u een tijdelijk locatie heeft, is het goed voor uw medewerkers en u klanten om uw identiteit te laten zien in uw werkomgeving. Laat ons hierbij helpen! Bij het ontwerp denken wij vooruit en houden wij rekening met herbruikbare keuzes .

Over de opdrachtgever

ITV Studios Netherlands is een van de grootste productiehuizen in Nederland. Dit is de Nederlandse productietak van het Britse mediabedrijf ITV Studios. Bij ITV Studios Netherlands zetten 300 medewerkers zich elke dag in om miljoenen mensen te verrassen, verbazen, ontroeren en inspireren.

Het vraagstuk van de opdrachtgever

ITV Studios had plannen om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Het mediabedrijf wilde een creatieve, inspirerende omgeving dat hun identiteit uitstraalt. Ze vinden het ook belangrijk om regelmatig te vernieuwen en een tijdelijke inrichting past hier het best bij.

De doelstelling

Een goede, functionele werkomgeving ontwerpen, met het uitgangspunt dat de inrichting tijdelijk is. De werknemers en bezoekers moeten zich vrij, geïnspireerd en welkom voelen.

“Onze passie voor interieurontwerp is de drijvende kracht achter elke stap die we zetten. Niet alleen creëren we prachtige ruimtes, maar we geven ook vorm aan dromen. Welkom in een wereld van tijdloze schoonheid en inspirerend design.“

Gert Bulthuis
Architect, senior projectmanager

Onze opgeleverde oplossing

Omdat de inrichting een tijdelijk karakter heeft van 2-3 jaar hebben we een interieurontwerp uitgewerkt, waarbij we nog meer gekeken hebben naar functioneel hergebruik. Een combinatie van oud en nieuw, zowel in het meubilair als in materiaalgebruik, maakt het resultaat uniek en representatief. Het project hebben we van ontwerp tot realisatie begeleid.

ITV Studios - Hilversum

Sfeerimpressie

Onze projecten

Deze bedrijven kozen al voor Gallo.

ITV Studios - Hilversum

Wilt u ook een duurzame werkomgeving creëeren

Een duurzame interieur die bijdraagt aan een gezonde werkomgeving en een beter milieu. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij maken graag kennis met u en uw ideeën tijdens een kennismakingsgesprek.