Project

BMG Hilversum

Wilt u net als BMG Hilversum een modern interieur dat aansluit bij de identiteit van uw bedrijf? Vind u het fijn dat u hiervoor 1 aanspreekpunt heeft van ontwerp tot realisatie? Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

Over de opdrachtgever

BMG is een muziek productiebedrijf, met professionals die werken aan wereldwijde producties. Zij helpen onder andere bedrijven met muziek dat bijdraagt aan de branding van een product of bedrijf. Met een catalogus van meer dan 500.000 tracks kunnen zij elke muziek zoekopdracht invullen.

Het vraagstuk van de opdrachtgever

BMG had plannen om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Omdat het lastig is om in te schatten hoeveel mensen in een ruimte kunnen werken en hoe ze dit dan inrichten, was er behoefte om externe expertise in te schakelen.

De doelstelling

Een mooi inspirerende werkomgeving wat past bij de identiteit van het bedrijf. Het is ook belangrijk dat er meer is dan alleen werken. Medewerkers moeten zich er fijn voelen en hier graag willen zijn.

“Met elk project streven we ernaar om een unieke sfeer te creëren die de persoonlijkheid en smaak van onze opdrachtgevers laat zien. Gewone ruimtes transformeren we naar buitengewone plekken waar verhalen ontstaan en herinneringen worden gemaakt.“

Gert Bulthuis
Architect, senior projectmanager

Onze opgeleverde oplossing

Wij hebben BMG geholpen met de zoektocht naar een passende locatie en de aanhuur van het pand. We hebben gekeken naar de identiteit, de wensen en de identiteit en op basis daarvan een interieurontwerp uitgedacht. Wij hebben dit project ook van A-Z begeleid, zodat BMG zich bezig kon houden met hun eigen activiteiten.

BMG - Hilversum

Sfeerimpressie

Onze projecten

Deze bedrijven kozen al voor Gallo.

BMG Hilversum

De perfecte locatie én interieur van uw bedrijf.

Een nieuwe ruimte die perfect aansluit met de identiteit van het bedrijf? Wij ontzorgen u van het hele proces. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, dan bespreken we samen de mogelijkheden.