Project

Omgevingsdienst De Vallei - Gelderland

Wilt u net als Omgevingsdienst De Vallei – Gelderland een modern interieurontwerp dat dat helemaal aansluit bij de identiteit van uw bedrijf? Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Over de opdrachtgever

Omgevingsdienst de Vallei werkt in opdracht van 5 gemeenten en de provincie Gelderland om bij te dragen aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Dit gaat dan om vergunningverlening, toezicht en handhaving van de milieu- en bouwwetgeving en met de duurzame omgevingskwaliteit. Daarnaast adviseren zij over externe en constructieve veiligheid, luchtkwaliteit, geluidsbelasting en duurzaamheid. Met zo’n 140 collega’s zorgt Omgevingsdienst De Vallei voor een betere dienstverlening aan bedrijven en inwoners, minder administratieve lasten en kortere procedures voor een veilig, gezond en leefbaar Valleigebied.

Het vraagstuk van de opdrachtgever

Omgevingsdienst De Vallei heeft 5 deelkantoren in de 5 gemeenten waar zij voor werken. De wens is om deze deelkantoren samen te brengen in één kantoor in Ede. Hiervoor was behoefte aan hulp bij de aanhuur van een geschikte locatie en de realisatie van de werkomgeving.

De doelstelling

Het doel van deze verhuizing is dat iedereen, waar ze ook werkten, zich thuis voelt in hun nieuwe werkomgeving. Het moet uitstralen waar de omgevingsdienst voor staat. Het nieuwe werken moet hier in meegenomen worden met open, flexibele werkplekken, veel groen, voldoende overlegruimtes en een fijn werkcafé.

““Als je een ruimte binnenkomt, moet je voelen dat het klopt. Van ontwerp naar de uitvoering in de ruimte. Het klopt wanneer we díe unieke sfeer hebben gecreëerd, waarin je de persoonlijkheid en smaak van onze opdrachtgever herkent”.“

Gert Bulthuis
Architect, senior projectmanager

Onze opgeleverde oplossing

Voor deze opdracht zijn wij betrokken geweest vanaf het begin. Na het inventariseren van de wensen en behoeften hebben wij geadviseerd bij de aanhuur van een geschikt pand. Met een identiteitsonderzoek en een workshop met een projectgroep van medewerkers hebben we de identiteit, de wensen en de behoeften goed in beeld gekregen. Dit hebben we vertaald in een passend concept en een interieurontwerp. Het concept is de basis geweest voor alle keuzes in kleuren, materialen, meubilair en verlichting.

Ook hebben we de projectgroep meegenomen naar leveranciers van meubilair om ze te enthousiasmeren, maar ook de betrokkenheid vast te houden. Met en voor de medewerkers is dit een prachtige werkomgeving geworden dat past bij Omgevingsdienst De Vallei.

Omgevingsdienst De Vallei - Gelderland

Sfeerimpressie

Onze projecten

Deze bedrijven kozen al voor Gallo.

Omgevingsdienst De Vallei - Gelderland

Uw cultuur en identiteit terug zien in het interieur?

Een werkomgeving dat het verhaal van uw bedrijf vertelt. Wij helpen u graag. Laten we kennis maken en uw wensen en behoeften bespreken. Plan vrijblijvend een afspraak in.