Project

MediaMonks - Amsterdam

Geef jouw bedrijf de unieke uitstraling die het verdient. Onze op maat gemaakte interieurontwerpen zijn nauwkeurig afgestemd op jouw merkidentiteit en zorgen voor een harmonieuze en meeslepende omgeving.

Over de opdrachtgever

Mediamonks is expert in merkstrategie, design thinking en geavanceerde technieken in de digitale multimedia. Met inzichten, tools en middelen ondersteunen zij hun klanten bij hun marketingstrategieën.

Het vraagstuk van de opdrachtgever

De groei bij MediaMonks maakte dat zij meer ruimte nodig hadden voor hun medewerkers. De vraag was: hoe kunnen we op de huidige locatie meer werkplekken creëren, zonder gedoe en dat het open kan blijven.

De doelstelling

Een functioneel ontwerp voor een herindeling van de werkomgeving waar ruimte is voor alle huidige medewerkers, maar ook nog steeds geschikt is wanneer het aantal medewerkers groeit. Naast werkplekken is er behoefte aan wat overleg- en ontspanningsruimtes.

“Als architect en projectmanager kijk en denk ik altijd mee bij de realisatie. Wanneer iets in de praktijk anders blijkt dan we hadden verwacht, gaan we hier pragmatisch mee om. Uiteindelijk komt het altijd goed.“

Gert Bulthuis
Architect, senior projectmanager

Onze opgeleverde oplossing

We hebben gekeken naar die huidige situatie en de gewenste situatie. We hebben een nieuwe werkbare indeling gemaakt, met genoeg ruimte voor iedereen. Het resultaat een mooie, inspirerende werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt. We hebben het project van A-Z begeleid, waarbij de uitdaging vooral was dat het bedrijf gewoon door kon werken.

MediaMonks - Amsterdam

Sfeerimpressie

Onze projecten

Deze bedrijven kozen al voor Gallo.

MediaMonks - Amsterdam

Op zoek naar een herindeling van uw werkomgeving?

Breng jouw bedrijfsvisie tot leven in elk detail van je interieur! Onze maatwerk interieurontwerpen creëren een naadloze harmonie tussen jouw identiteit en de fysieke ruimte. Niet altijd is het nodig om te verhuizen als u groeit. Wij nemen graag eens een kijkje om te zien hoe het anders kan.