Project

CVZ Slotervaart Amsterdam

Onderscheid uw werkomgeving met een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook past bij uw merkidentiteit. Onze interieurontwerpen zijn functioneel en inspirerend. Het welzijn van uw medewerkers nemen wij mee als belangrijke uitgangspunt.

Over de opdrachtgever

Centrum voor Zorg Slotervaart is een plek waar zorg en mensen bijeenkomen. Zorgverleners krijgen alle ruimte, cliënten vinden zorg op alle mogelijke niveaus en buurtbewoners ontmoeten elkaar. Samen bouwen zij aan een gezonde basis met een frisse blik op de zorg en de toekomst.

Het vraagstuk van de opdrachtgever

Het oude ziekenhuis Slotervaart wordt gerevitaliseerd door Zadelhoff Vastgoed. Het ziekenhuis krijgt hiermee ook een herbestemming als verzamelgebouw voor allerlei zorgverleners. Deze zorgverleners hebben een functionele werkomgeving nodig.

De doelstelling

Belangrijkste doelstelling is dat het Slotervaart een levendige plek wordt waar zorg, werken, leren en ontmoeten samenkomen. Zodra je binnenkomt voelt het direct fijn en ontspannen voor bezoekers en voor de mensen die er werken. Ondernemers zien de meerwaarde van het ‘voor elkaar’ en worden graag onderdeel van het voormalig ziekenhuis.

“Al bij de eerste contacten met een nieuwe opdrachtgever probeer ik de wensen en behoeften van de medewerkers goed in beeld te krijgen. Hoe fijner zij zich voelen in hun nieuwe werkomgeving hoe beter dat is voor hun werkgeluk en welzijn“

Mascha Langevoort
Interieurontwerper / projectleider

Onze opgeleverde oplossing

Het Slotervaart op zich is een groot project, dat bestaat uit kleinere opdrachten. Voor de entree van het gebouw hebben wij een adviserende rol op het interieurontwerp en in de uitvoering hebben wij het projectmanagement verzorgd.

Voor een groot aantal huurders zijn wij betrokken bij een indelingsadvies, een verdere uitwerking in een interieurontwerp tot aan projectbegeleiding en realisatie. Hoewel ze in een prachtig gerevitaliseerd verzamelgebouw zitten, mogen huurders in hun werkomgeving uiteraard wel hun identiteit laten zien. Wij hebben die vertaalslag gemaakt met mooie passend ontwerpen voor onder andere een kinderopvang en een kinderpsycholoog.

CVZ Slotervaart - Amsterdam

Sfeerimpressie

Onze projecten

Deze bedrijven kozen al voor Gallo.

CVZ Slotervaart Amsterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Laat uw interieur het verhaal van uw bedrijf vertellen! Onze maatwerk ontwerpen nemen u mee op een reis door uw merkidentiteit en transformeren elke ruimte in een visueel meesterwerk.