Project

Van Wijnen - Baarn

Transformeer uw bedrijf naar een unieke en betoverende omgeving! Ontdek het ware potentieel van uw interieur met ons maatwerk interieurontwerp.

Over de opdrachtgever

De Wintertuin is een botanische kas in het Cantonspark in Baarn, die aanvankelijk is gebouwd als orangerie. Tegenwoordig is het een theetuin & terras waar bezoekers terecht kunnen voor koffie, lunch, borrel of onze fameuze High Tea. In de Wintertuin vind zijn twee bijzondere kassen te vinden; onze Elixir Escaperooms.(Per juli 2023 is de horeca in de Wintertuin gesloten.)

Het vraagstuk van de opdrachtgever

De gemeente Baarn wilde de rijksmonumentale kas, de Wintertuin, een toeristische bestemming geven om het erfgoed onder de aandacht te brengen. Het idee was om een theetuin met terras en escaperooms te realiseren.

De doelstelling

Een inspirerende interieurontwerp voor een theetuin (met terras) en ruimte voor escaperooms, waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving, en de beperkingen van een monumentaal pand,

“Iedere betrokken partij, of het nu de aannemer, de elektricien, de schilder of een van onze leveranciers, draagt bij aan het eindresultaat. Als architect en projectmanager bewaak ik dat resultaat en ik ervoor dat iedereen zijn afspraken nakomt“

Gert Bulthuis
Architect, senior projectmanager

Onze opgeleverde oplossing

Omdat het een momentaal pand is, hebben we voor we aan de slag gingen wel even goed gekeken naar de vergunningen. Het is altijd even de vraag wat wel en wat niet kan. We hebben alle wensen en behoeften geinventariseerd voor het interieurontwerp. Het resultaat is een prachtige ruim opgezette theetuin in de bossen van Baarn.

Wintertuin - Baarn

Sfeerimpressie

Onze projecten

Deze bedrijven kozen al voor Gallo.

Van Wijnen - Baarn

Omgeving die als thuis voelt? Maak het werkelijkheid.

Creëer een interieur dat jouw bedrijfsidentiteit omarmt en je klanten inspireert. Onze maatwerk interieurontwerpen brengen jouw visie tot leven en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.